Hebt U weinig gelegenheid, tijd en/of kennis om zelf een reis van uw dromen samen te stellen, wilt U vrij en onafhankelijk zijn van andere vakantiegangers, dan bent U bij Gosia Reizen op Maat aan het juiste adres. Ik ben niet gebonden aan een reisbureau of reisorganisatie en stel een volledig onafhankelijk advies samen naar uw wensen. Door zelf de boekingen te verrichten heeft U verder zelf de grip over de volledige vakantieplanning. U komt niet voor verrassingen te staan en U hoeft niet te wachten op de reispapieren. Door onze samenwerking creeër ik voor U een onvergetelijke reis.

Gaat het hierbij om één enkele bestemming of een rondreis, Gosia Reizen op Maat  zal U een zo breed mogelijk advies geven.

Gosia Reizen op Maat verzorgt voor U de volgende informatie:

In dit advies worden er per onderdeel de actuele prijzen* en informatie gezamelijk met de links aangegeven, die noodzakelijk zijn voor U om zelf uw boekingen/reservaties te verrichten. 

Voor een correct advies is het noodzakelijk om het onderstaand vragenformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Daarna ontvangt U een prijsopgave voor mijn diensten en de leveringstermijn. Indien deze akkoord wordt bevonden zal ik aan de slag gaan.

* De prijzen zijn indicaties en kunnen varieren op het moment van het boeken.

Aanvraag formulier
Persoonlijke gegevens
Reisgegevens
Vlucht
Accomodatie
Bezienswaardigheden
Auto rondreizen
Disclaimer
Powered by BreezingForms

 

Aanvraag formulier
Persoonlijke gegevens
Reisgegevens
Vlucht
Accomodatie
Bezienswaardigheden
Auto rondreizen
Disclaimer
Powered by BreezingForms

 

Gosia Reizen op Maat is geregistreerd bij de KvK te Roermond onder nummer: 66090393